Tarieven

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet uurtarief van Inzicht in Budget bedraagt € 35,00 per uur exclusief btw en € 0,19 per gereden kilometer. Geen enkel budgetcoachingstraject is hetzelfde, maar uit praktijkervaring blijkt dat een volledig traject in maximaal 9 uur succesvol kan zijn afgerond.

Nadat u telefonisch, per email of via het contactformulier contact met mij heeft opgenomen volgt telefonisch een oriënterend gesprek. Als uit dit gesprek blijkt dat we de samenwerking aangaan kom ik bij u thuis om te starten met het budgetcoachingstraject. Gelet op de aard van de gegevens welke u mij toevertrouwd kunt u van mij volledige geheimhouding verwachten en is uw privacy volledig gewaarborgd. De gemaakte afspraken worden vastgelegd in een overeenkomst.

Ik ben mij er van bewust dat u mogelijk moet rondkomen van een (te) krap huishoudbudget, echter deze eenmalige  investering betaalt zichzelf in bijna alle gevallen terug. Zodra u weer inzicht in uw financiën heeft, zorgt een realistische budgetplanning al snel dat uw inkomsten en uitgaven weer duurzaam in balans zijn. Hiervan heeft u dan ook de rest van uw leven profijt.

Tip: Informeert u  eens of uw werkgever in de kosten wil bijdragen